Primul piercing, stiluri de piercing și cum să-l îngrijești

salon de piercing

            Piercing – o bijuterie (cum ar fi un inel, o pietricică sau o țintă) ce este atașată corpului, prn străpungerea pielii.

            Dacă te-ai gândit în ultima vreme că ți-ai dori să-ți faci un piercing, dar încă nu ești convins sau nu știi ce presupune acest lucru, urmărește acest articol pentru a afla tot ce ai nevoie să știi despre piercing-uri și body art.

Primul piercing

          Realizarea primul piercing poate fi puțin înfricoșătoare sau descurajantă, dacă nu știi la ce să te aștepți și cel mai probabil ai tone de întrebări. Însă prin acest articol vrem să te ajutăm să scapi de orice insecuritate și să-ți răspundem la toate întrebările.

            Primul și cel mai important pas este să te decizi ce tip de piercing ți-ai dori. Partea bună este că există o plenitudine de piercing-uri din care să alegi, iar noi le vom enumera pe toate mai jos!

            1.Piercing în ureche (Lob, Helix, Inustrial, Conch, Snug, Orbital, Rook, Tragus, Anti-Tragus, Lob Transversal, Daith, Forward Helix)

tipuri de piercing
  1. Piercing în nas (Nostril, High nostril, Septum, Seprtil, Rhino, Austin Bar, Nasallang, Bridge, Third Eye)

piercing in nas bucuresti
  1. Piercing facial (Obraz, Sprânceană, Microdermal, Surface)

piercing obraz
  1. Piercing în buză (Labret, Side Labret, Madonna, Ashley, Monroe, Medusa)

piercing buza bucuresti
  1. Piercing oral (Limbă, Piercing multiplu în limbă, Venom, Tongue Web, Smiley, în gingie, Uvula, Vampire, Dental, Frowney)

piercing limba bucuresti

     6.Piercing genital: femei (Glans, VCH, HCH, Triangle, Princess Diana, Christana) și bărbați ( Apadravaya, Ampallang, Deep Shaft, Dydoe, Foreskin, Frenum, Guche, Hafada, Lorum, Magic Cross, Prince Albert, Pubic, Reverse Prince Albert)

piercing intim barbati
piercing intim bucuresti
  1. Alte zone ale corpului unde îți poți pune un piercing ( Sfârc, Buric, Șold, Încheietură, sau piercinguri dermale ce pot fi introduse în orice zonă a corpului)

piercing intim femei bucuresti

Cum să te pregătești înainte de a-ți face un nou piercing

          Nu vei avea prea multe de făcut, însă noi recomandăm tuturor clienților să mănânce înainte de programare și de preferat să nu consume alcool cu o zi înainte.

            Procedură: Tot ce se întâmplă când ajungi la salonul de piercing

          Odată ce ți-ai ales salonul de body piercing, te-ai programat pentru un piercing și ajungi la programare, ai dori totuși să ai o idee despre ce se va petrece acolo. Cel mai probabil piercer-ul tău te va întâmpina și împreuna veți alege bijuteria cea mai potrivită pentru tine, după care, toate ustensilele, împreună cu bijutria pentru piercing vor fi sterilizate în prezența ta.

            Ajunși în camera de piercing, artistul vă va curăța pielea și vă va însemna cu carioca locul în care pielea va fi străpunsă, ținând cont de anatomia dvs. Pielea nu vă va fi străpunsă până când nu veți fi hotărât că zona marcată este pe placul dvs.

            Dacă ceva ți se pare în neregulă, nu ezita să întrebi. Oricât de multe întrebări ai avea, pune-le pe toate, fii sigur că-ți asumi procedura de piercing la care vei fi supus, fără a avea nicio grijă.

            Procedura în sine este una foarte rapidă, durează chiar două-trei minute și gata, bijuteria va fi inserată. Însă acum apare întrebarea: ” Doare?” Și deși ai vrea să auzi că nu, factorul de durere variază în funcție de fiecare individ în parte. Pe unii îi poate durea, iar pe alții deloc. Sfatul nostru este să te pregătești pentru o eventuală senzație deranjată, care nu durează decât un moment, până la urmă este vorba despre perforarea pielii cu un ac.

            Cum să-ți îngrijești noul piercing. Sfaturi de îngrijire

          Piercing-urile proaspete, reprezintă răni proaspăt deschise, ce creează riscul unei infecții deci ar trebui să fii destul de grijuliu cu ele, mai ales în primele două săptămâni.

            În primul rând nu ar trebui să-ți atingi piercing-ul cu mâinele murdare sub nicio formă. Totodată, curățarea piercing-ului este extrem de importantă. Ceea ce ar trebui să faceți este să vă spălați noua bijuterie de două-trei ori pe zi cu săpun Protex sau soluție salină. Aveți în vedere că, totuși, curățarea excesivă poate duce la rândul ei la iritarea zonei. Încercați să nu vă jucați prea mult cu bijuteria, deoarece gaura este în proces de vindecrae și formare. Un alt lucru important este să nu schimbați bijuteria pentru cel puțin douăsprezece săptămâni, până cand piercing-ul nu este complet vindecat.

            Ce este de făcut în cazul unei infecții apiercingului

            Deși este puțin probabil ca piercing-ul dvs. să se infecteze ( ținând cont de toate sfaturile de îngrijire primite), dacă observați ceva neobișnuit la acesta precum roșeață excesivă, supurație sau durere excesivă (acestea simptome sunt întâlnite în primele zile de la efectuarea piercing-ului, dar într-o mică măsură) nu ezita să contactezi bodypiercer-ul tău și să-i ceri sfaturi despre ce este de făcut. Dacă el va considera că este nevoie, va trebui să primești sfatul unui doctor.

Echipa noastra de artisti, te asteapta in cadrul salonul Ingenious Bastards Tattoo Bucuresti pentru a-ti transforma corpul intr-o opera de arta!

Fie ca iti doresti un tatuaj sau un piercing,

Nu ezita sa ne contactezi!

Ne puteti urmari si pe retelele noastre sociale, sa fiti la curent cu ce creaza artistii nostri!!!

▲Ingenious Bastards Tattoo▲ (@Ingenious_Bastards_Tattoo)

*Body-piercing  Bucuresti, Salon Body piercing Bucuresti, Studio Body Piercing Bucuresti, Salon de tatuaje si body piercing Bucuresti*

Lasă un răspuns