Tatuaje pe antebrat pentru barbati si femei prezentate dupa stil si semnificatie.
tatuaje pe antebrat

Puteți tatua orice în această zonă de la tatuaje pe antebrat uriașe cu dragoni până la tatuaje mai mici cu o singură linie. In zilele noastre , puteți găsi mulți oameni cu opera de arta sub forma unui tatuaj full-Maneca pe antebraț. Cu acest tatuaj, îți pui gândurile în fața lumii și le îmbrățișezi.

Dacă sunteți cineva care isi face un tatuaj pe antebraț pentru prima dată, atunci trebuie să vă asigurați că tatuajul exprima cea ce doriti. Aveți propria poveste, deci nu este o idee bună să copiați în întregime tatuajul altcuiva.

Antebrațul este locul perfect pentru a obține orice fel de tatuaj de la modele complexe mari până la piese miniaturale subtile. Vă puteți împodobi antebrațul cu tot felul de tatuaje. Puteți avea chiar și o piesă coezivă care leagă mini-tatuajele și le transformă într-un tatuaj maneca complet.

♣Navigați Prin Viață cu tatuaje pe antebrat cu busola

Semnificații tatuaj:

O busolă este un semn de călătorie. Un călător folosește busola pentru navigare și pentru a găsi calea corecta. Asta înseamnă că un tatuaj busolă înseamnă că sunteți în căutarea pentru direcția cea bună. Iar dacă vă place să călătoriți și să explorați, acest tatuaj vă ajută să vă simbolizați pasiunea pentru călătorii.

tatuaje pe antebrat femei
tatuaje antebrat

♣Tatuaje pe antebrat cu Ramuri de copac

Semnificații tatuaj

O ramură a unui copac simbolizează noroc, viață nouă și creștere. Dacă treceți printr-o nouă fază în viață și căutați mai multă dezvoltare, obținerea acestui tatuaj este cel mai bun mod de a vă motiva să creșteți. Și nu știi niciodată, s-ar putea să iti poarte noroc.

tatuaje pe antebrat
tatuaje femei

♣Tatuaje pe antebrat cu Balena

Semnificație tatuaj:

Acest tatuaj simbolizează liniștea și pacea, ca și mediul oceanic. S-ar putea să nu știți acest lucru, dar mulți oameni consideră că vocea balenelor este foarte calmantă, iar unii o consideră foarte îngrozitoare. Cu toate acestea, ei spun că balenele sunt un simbol al păcii interioare. Deci, obținerea acestuia ca tatuaj va însemna că ți-ai găsit pacea interioară. De asemenea, poate reprezenta dragostea pentru expediția maritimă.

tatuaje antebrat barbati
tatuaje pe antebrat femei

♣Tatuaje pe antebrat cu Copaci

Semnificații tatuaj:

Tatuajul copacului simbolizează cunoașterea, nemurirea, eternitatea, înțelepciunea, protecția, creșterea, puterea, abundența, mântuirea și iertarea. Puteți obține acest tatuaj, gândindu-vă să treceți printr-o fază dificilă în viață. Designul este atât de simplu încât oamenii s-ar putea să nu înțeleagă semnificația sa imediat. Cu toate acestea, va avea o semnificație semnificativă pentru dvs., care este tot ceea ce contează.

 
idei tatuaje barbati
idei tatuaje pe antebrat femei

♣Tatuaje pe antebraț Urs

 Semnificații

Urșii sunt niste animal care este foarte iubitor și sunt foarte protectori față de familia lor. Deci, acest tatuaj simbolizează dragostea și grija pe care o ai pentru familia ta și că poți chiar să iti dai viata pentru ei.

tatuaje pe antebrat
tatuaje pe antebrat femei

♣Tatuaje pe antebrat Corb

Corbii au fost o temă comună atunci când vine vorba de tatuaje semnificative. Corbii sunt creaturi întunecate și misterioase care sunt cel mai frecvent asociate cu conotații negative de moarte.

 Corbii sunt, de asemenea, văzuți ca un semn al luminii, inteligenței, înțelepciunii, înțelegerii, magiei și profeției. De asemenea, reprezintă trecerea timpului și acceptarea și realizarea aceluiași lucru. O interpretare comună pentru ambele simboluri ar putea sugera conștientizarea morții și a mortalității.

Tatuaje pentru femei
tatuaje pe antebrat

♣ Tatuaje pe antebrat Mandala Floral

Mandala este o parte importantă a multor culturi și religii. Își are rădăcinile, în special în budism și Hinduism. Se spune că o mandală reprezintă cercul vieții și structura universului însuși. Începe de la un motiv circular și se extinde în același mod circular. Cu toate acestea, cu timpul, au existat multe modificări în designul tatuajelor mandala. Un exemplu este tatuajul lotus mandala care simbolizează puritatea, sănătatea, creșterea, empatia, dragostea și dezvoltarea. Reprezintă puritatea minții, a sufletului și a corpului și este adesea văzută ca un simbol al creativității, precum și al bogăției.

idei tatuaje pe antebrat femei
tatuaje pe antebrat

♣Tatuaj cu Ochiul Atotvăzător

Unul dintre simbolurile de tatuaj cele mai populare este ochiul atotvăzâtor, care este altfel cunoscut ca ochiul Providenței. Are reprezentări și semnificații variate în diferite religii și culturi.

 Cea mai comună și populară credință este că acest ochi Văzător reprezintă omniprezența lui Dumnezeu. Înseamnă că Dumnezeu veghează asupra rasei umane. Ochiul Providenței vine adesea închis într-un triunghi și înconjurat de raze de lumină.

tatuaje pe antebrat
tatuaje pe antebrat

♣ Tatuaje pe antebrat Floarea-Soarelui

Iată un alt tatuaj pozitiv cu semnificație. Floarea-soarelui este cunoscută pentru mișcarea ei spre soare. Ele sunt, de asemenea, asociate cu lumina, căldura, frumusețea și fericirea. 

Conform tradițiilor Chineze, floarea-soarelui aduce noroc. În mitologia greacă, ele simbolizează iubirea veșnică și plină de speranță.

tatuaje pe antebrat
tatuaje pe antebrat

♣ Tatuaje pe antebrat Phoenix

Iată unul dintre cele mai căutate tatuaje cu semnificație. Tatuajul phoenix este o alegere populară printre tatuajele semnificative pentru bărbați cat si pentru femei. Legenda spune că un phoenix este o creatură puternică care continuă să trăiască o mie de ani. Când sunt aproape de sfârșitul lor, își fac un cuib și se dau foc doar pentru a ieși din nou din cenușa lor, tineri și puternici. Astfel, un tatuaj phoenix reprezintă renașterea, nemurirea și victoria asupra morții. De asemenea, poate fi interpretat ca însemnând spiritul care nu moare niciodată.

Idei tatuaj femei
Idei tatuaj barbati

Asadar, daca ai o idee de tatuaj, nu ezita sa ne contactezi!

Artistii nostri au stiluri variate si cu siguranta vei rezona cu unul dintre ei pentru a-ti realiza tatuajul mult dorit!

Salonul nostru de tatuaje ♣Ingenious Bastards Tattoo♣ este situat in Bucuresti pe strada Vasile Lascar 48-50. 

 ♣Programari pentru tatuaje sau piercing la Tel/Wapp: 0748692366 ♣

♣Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu tatuajele realizate de artistii nostri!

 

Foto Disclaimer-Imaginile utilizate în acest articol sunt deținute de persoanele respective, artiști, sau alte părți care postează pe conturile lor private de social media. Aceste imagini servesc doar pentru inspirație și nu pot fi copiate (imagini sau modele) pentru uz personal.