Tatuaje barbati, ele  vin în multe culori, forme, stiluri și dimensiuni.
tatuaje barbati

Dar cele mai bune modele de tatuaje pentru bărbați necesită creativitate și desene unice. Din fericire, există un număr nesfârșit de modele minunate de tatuaje, care sunt atât elegante, cât și bărbătești, ajutându-vă să veniți cu propriile idei de design cu care artistul tatuator poate lucra.

Indiferent dacă doriți un tatuaj badass, deoarece vă arată bine sau doriți arta corporală ca formă de exprimare, acest ghid vă va ajuta să explorați cele mai bune modele tatuaje bărbați. Aceste modele tatuaje barbati care le-am pregatit pentru voi,  vă vor inspira cu idei uimitoare.

tatuaj joker
tatuaje barbati abstract
idei tatuaje barbati
Tatuaje Poseidon

Idei De Modele Tatuaje Barbati

Odata cu tatuajele devenind mainstream în ultimul deceniu, decizia de a obține tatuaj nu mai este o alegere controversată. În schimb, este o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea și de a colecta artă frumoasă.

Cu toate acestea, odată ce ați decis să obțineți un tatuaj sau ați stabilit că doriți un nou tatuaj, partea dificilă este alegerea modelului tatuajului potrivit pentru dvs.

Cu atât de multe idei de tatuaje interesante pentru bărbați, poate fi o provocare să alegeți unde să vă tatuați pe corp și la ce imagini doriți să vă uitați pentru tot restul vieții.

Unii tipi doresc să-și onoreze membrii familiei, în timp ce alții doresc pur și simplu cel mai bun tatuaj vreodată.

În cele din urmă, nu fiecare tatuaj are nevoie de un sens mai profund, poate reprezenta si o imagine artistica frumoasă.

Pentru inspirație, am compilat o galerie de modele tatuaje foarte cool pentru barbati, cu intentia de a vă ajuta să alegeți idei de modele de tatuaje cat mai bune. 

♣ Tatuaj Mic . Idei modele tatuaje barbati
Tatuajele mici sunt ușor de ascuns, așa că, dacă aveți nevoie ca tatuajul dvs. să fie discret și acoperit, un design mic este o opțiune excelentă. Dar un tatuaj mic nu înseamnă neapărat inferior, iar desenele minuscule pot fi incredibil de detaliate dacă aveți un artist priceput.

Tatuaj astronaut
tatuaj avion de hartie
tatuaj fulger trasnet
tatuaje mici barbati

♣ Cruce Tatuaj . Idei modele tatuaje barbati

Crucifixul sau crucea este o alegere clasică de design pentru Creștinii religioși. Simbolizând creștinismul, Isus, dragoste, credință și evlavia ta, aceste modele sunt incredibil de semnificative și iconice.

tatuaje cruce

♣ Tatuaj Craniu . Idei modele tatuaje barbati

Tatuajele craniului sunt unul dintre cele mai populare modele de tatuaje pentru barbati. Cu o serie de semnificații, de la moarte la mortalitate, rebeliune și renaștere, craniul este o imagine care poate fi încorporată în orice model de tatuaj.

Tatuaje barbati craniu
tatuaj craniu color

♣ Tatuaj Dragon . Idei modele tatuaje barbati

Ca simboluri ale puterii, puterii, înțelepciunii și Protecției, nu puteți greși cu modele cool de tatuaje dragon.

Revenind la modelele tradiționale japoneze, tatuajele dragonului oferă un aspect clasic cu semnificații culturale profunde.

Tatuaj barbati dragon
Tatuaj barbati dragon japonez

♣ Tatuaj Leu . Idei modele tatuaje barbati

Dacă doriți un tatuaj care simbolizează puterea, regalitatea, curajul și familia, un model de tatuaj cu leu este unul ideal.

Nu numai că leii sunt creaturi frumoase care arată minunat tatuate pe piept, umăr sau antebraț, tatuajul cu leu poate fi un memento constant al puterii și perseverenței tale.

Tatuaj leu abstract

♣ Phoenix Tattoo . Idei modele tatuaje barbati

Simbolizând renașterea, transformarea și potențialul, phoenix este o creatură mitică cu un înțeles profund. Modelele cu tatuajele Phoenix sunt populare printre bărbații care au suferit pierderi sau au trecut prin greutăți doar pentru a ieși mai puternici ca niciodată.

Un phoenix care se ridică din propria cenușă poate fi modalitatea perfectă de a vă comemora călătoria și noul început.

tatuaj phoenix
tatuaj color phoenix

♣ Tatuaj Bufnita . Idei modele tatuaje barbati

Bufnițele reprezintă înțelepciune și intuiție și sunt adesea descrise ca gardieni. Deci, indiferent dacă vă mândriți cu priceperea dvs. intelectuală sau doriți ca un tatuaj să vă reamintească să fiți precaut și înțelept, un model de tatuaj cu bufniță este o idee minunată pentru bărbați.

tatuaj bufnita
tatuaje pentru barbati bufnita

♣ Tatuaj vultur . Idei modele tatuaje barbati

Reprezentând libertatea, puterea, conducerea și viziunea, vulturul este cea mai tare pasăre de pradă. Modelele de tatuaje cu vulturi arată uimitor pe piept, spate, umăr sau antebrat.

tatuaj vultur
tatuaj pentru barbati pe piept

♣ Tatuaj Sageata . Idei modele tatuaje barbati

Modelele deTatuaje cu săgeți sunt versatile, simple și la modă. În afară de săgeata clasică printr-o inimă care reprezintă dragostea, săgețile sunt adesea folosite pentru a reprezenta un bun simț al direcției și al impulsului înainte.

Perfect pentru un prim tatuaj care se va potrivi oriunde, încercați un model de tatuaj săgeată pentru a arăta că vă trăiți viața fără regrete.

tatuaj sageata
tatuaj sageata pentru barbati

♣ Tatuaj Ceas . Idei modele tatuaje barbati

Modele de tatuaje cu ceas pentru barbati, inclusiv clepsidre, cadrane solare și ceasuri complexe, simbolizează adesea mortalitatea și trecerea timpului.

Adesea asociate cu o busolă, o hartă și alte modele artistice, modelele de tatuaje cu ceas sunt semnificative și pot inspira bărbații să aprecieze viața.

tatuaj ceas
tatuaje barbati ceas

♣ Tatuaj Copac . Idei modele tatuaje barbati

Modelele de tatuaje cu copaci sunt simboluri ale vieții, puterii, naturii, creșterii și începuturilor proaspete. Din această cauză, multe tatuaje cu copaci reprezintă în general „Arborele Vieții”.

Dacă doriți un tatuaj masculin al naturii care să reprezinte capacitatea dvs. de a rezista obstacolelor lumii, un model de tatuaj cu un copac sau o padure ar putea fi potrivit pentru dvs.

 

tatuaj padure
tatuaj copac

♣ Tatuaj Demon . Idei modele tatuaje barbati

Tatuajul demon reprezintă rebeliune, ispită și mortalitate. Cu toate acestea, la cel mai de bază nivel, modelele de tatuaje demon sunt înfricoșătoare și intimidante, motiv pentru care bărbații le găsesc super cool pentru a fi impregnate pe spate, piept, umăr sau braț.

tatuaj demon sucubus
tatuaj demon illidan

♣ Tatuaje Samurai . Idei modele tatuaje barbati

Samuraii au fost unii dintre cei mai curajoși și onorabili războinici din istorie. Sinonim cu loialitatea, curajul, priceperea și onoarea, tatuajele războinicilor samurai îi încurajează pe bărbați să se străduiască pentru aceste idealuri.

tatuaj samurai
tatuaje cu samurai

♣ Tatuaje Zei Nordici . Idei modele tatuaje barbati

Zeii nordici erau conducătorii vikingilor. Robuste, masculine, puternice și nemiloase, tatuajele zeilor nordici, războinicilor vikingi și simbolurilor nordice aduc un omagiu și oferă bărbaților ceva la care să aspire.

tatuaj zeita hel
tatuaj zei nordici

♣ Tatuaj  Mânecă . Idei modele tatuaje barbati

Tatuajele maneca sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru bărbați. Există idei de tatuaje cu mânecă completă și jumătate, iar bărabații au opțiunea de a alege un model de tatuaj care acoperă brațul superior, inferior sau complet.

Având în vedere dimensiunea și vizibilitatea, un tatuaj mânecă  poate arăta cu foarte bine și vă poate îmbunătăți imaginea. Alegerea unor modele de tatuaje bune este cu adevărat critică aici și este bine sa va consultati cu artistul tatuator. 

tatuaj full sleeve tattoo
full sleeve tatuaj

Acestea au fost ideile propuse de noi in materie de modele de tatuaje pentru barbati!

Pe data viitoare si speram sa va fie folositoare articolele noastre in materie de idei de tatuaje!

Asadar, daca ai o idee de tatuaj, nu ezita sa ne contactezi!

Artistii nostri au stiluri variate si cu siguranta vei rezona cu unul dintre ei pentru a-ti realiza tatuajul mult dorit!

Salonul nostru de tatuaje ♣Ingenious Bastards Tattoo♣ este situat in Bucuresti pe strada Vasile Lascar 48-50. 

 ♣Programari pentru tatuaje sau piercing la Tel/Wapp: 0748692366 ♣

♣Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu tatuajele realizate de artistii nostri!

Foto Disclaimer-Imaginile utilizate în acest articol sunt deținute de persoanele respective, artiști, sau alte părți care postează pe conturile lor private de social media. Aceste imagini servesc doar pentru inspirație și nu pot fi copiate (imagini sau modele) pentru uz personal.