Tatuaje mici fete alese intr-o compilatie de idei pentru a va inspira pentru urmatorul sau primul vostru tatuaj.

tatuaje mici fete

Dacă doriți să obțineți un tatuaj, dar doriți ceva la modă, tatuajele mici pot fi frumoase, unice și semnificative. Deoarece tatuajele mici arată feminin și cool, desenele mici tind să fie populare.

Cu atât de multe idei uimitoare de tatuaje mici, provocarea este în cele din urmă să va decideți asupra designului dvs. preferat. Rețineți că tatuajele mici nu poate avea prea multe detalii, așa că veți dori să rămâneți la modele de tatuaje simple pentru a va asigura un tatuaj de calitate. Pentru a vă ajuta să explorați cele mai creative și artistice modalități de a obține tatuaje, am compilat cele mai bune idei de tatuaje mici pentru femei. Citiți mai departe pentru a descoperi ce idei de design sunt potrivite pentru dvs.

♣ Minimalist  . tatuaje mici fete

Tatuajul minimalist a devenit la modă in ultima vreme. Micile modele de tatuaje minimaliste pot fi negre și gri sau colorate cu linii creative, puncte sau unghiuri care se reunesc pentru a reprezenta ceva semnificativ și artistic. Datorită simplității tatuajelor minimaliste, femeile le pot plasa oriunde pe corp.

tatuaje fete
tatuaje mici

♣ Fluturi . tatuaje mici fete

Dacă va plac simbolurile și reprezentarea de transformare, libertate, și frumusețe, ar putea fi o idee perfectă pentru un tatuaj cu fluturi. Aceste tatuaje mici cu fluturi sunt foarte feminine și pot fi proiectate cu elemente minimaliste sau geometrice, indiferent de preferinte. Tatuajele cu fluturi sunt versatile, fie ca vrei un tatuaj color sau alb negru, se potrivesc perfect pe aproape orice parte a corpului.

tatuaj fluture
tatuaje mici fluturi

♣ Floarea-Soarelui  . tatuaje mici fete

Tatuajele de floarea soarelui sunt o sursă buna de bucurie și vibrație. Indiferent dacă tatuajul este mic sau doar relativ mic, floarea se remarcă atât prin culoare, cât și prin simbolism. Floarea-soarelui este cunoscută pentru a reprezenta vibrații bune, inclusiv credință, dragoste, speranță, fericire și longevitate.

tatuaje mici floarea soarelui
tatuaje mici flori

♣ Credinta . tatuaje mici fete
Tatuajele bazate pe credință sunt o modalitate semnificativă de a onora o putere superioară. 

tatuaje mici fete
tatuaje mici fete

♣ Inimă . tatuaje mici fete

Un tatuaj cu inimă este un alt design mic, drăguț și plin de dragoste. Tatuajele mici cu inima pot fi simple, feminine și perfecte pentru cineva care dorește să-și împărtășească afecțiunea sau emoțiile.

 Deși poate reprezenta o anumită persoană sau moment din viață, un tatuaj de inimă poate reprezenta, de asemenea, o atitudine generală sau o filozofie față de viață, cum ar fi trăirea fiecărui moment cu dragoste și pasiune sau un memento că tot ce ai nevoie este dragostea.

tatuaje fete
tatuaj mic inima

♣ Tatuaj mic elefant
Chiar și un animal la fel de magnific și gigantic ca un elefant poate arăta uimitor atunci când este transpus într-un tatuaj mic pentru fete.

 Elefanții sunt cunoscuți pentru a reprezenta fericirea, norocul și prosperitatea.

tatuaje mici
tatuaj elefant

♣ Tatuaj mic aripi de inger

Unul dintre cele mai populare tatuaje mici pentru femei sunt aripile de înger. Există două modele populare de tatuaje cu aripi de înger care trebuie luate în considerare: cele care se întind pe spate și umeri și cele care sunt mici, simple și se pot potrivi aproape oriunde pe corp. Indiferent dacă doriți să vă prezentați credința, să onorați un tutore iubit sau să vă evidențiați personalitatea dulce angelică, aripile îngerilor sunt o idee excelenta.

tatuaj aripi de inger
tatuaje mici fete

♣ Tatuaj mic ancora

tatuaje mici fete

♣ Tatuaj mic Leu

Leii și femeile au multe trăsături definitorii similare, înverșunarea, curajul și puterea de a conduce sunt doar câteva. Femeile care sunt fie mândre de a avea aceste caracteristici, fie doresc să le găsească pot alege un model de tatuaj cu leu. 

tatuaje mici fete
tatuaje mici cu leii

♣ Tatuaj mic floare lotus
 Tatuajul cu flori de lotus este asociat adesea cu o  sursă de pace și puritate divină. Această floare frumoasă poate fi personalizată pentru a fi un tatuaj mic și delicat.

tatuaj lotus fete
Tatuaje mici cu lotus

♣ Tatuaj mic pisicuta
Tatuajele mici cu pisici sunt perfecte pentru orice iubitor de feline, simbolizând rezistența, frumusețea, grația și ferocitatea. 

tatuaj mic pisica
tatuaje mici pentru fete

♣ Tatuaj mic peisaj munte
Femeile cu tatuaje montane trăiesc adesea după cuvintele: „Munții ma cheama și trebuie să plec.”Deși munții din natură sunt masivi și falnici, ei pot fi transformați într-un tatuaj mic care reflectă magnitudinea lui prin creativitate.

tatuaj minimalist
tatuaj mic munti

♣ Tatuaj mic Copac

Iubitorii de natură sau minimalism se pot lega de un tatuaj mic cu un copac, care este tot mai la modă in ultimul timp. Există sens în mișcarea și rădăcinile copacilor, precum și înțelepciune și cunoaștere. Acestea sunt de obicei plasate pe braț, spate și umăr.

tatuaje pentru fete
Tatuaj padure

♣ Tatuaje mici busola
Bărbații și femeile deopotrivă se înghesuie la tatuajul busolei, care vine cu mai multe semnificații. Unii se bucură de conotațiile de călătorie, în timp ce alții se gândesc la ea ca la un ghid pentru a rămâne pe calea lor în viață.

tatuaj busola
tatuaj compas

♣ Tatuaj mic libelula

Libelula, atât în realitate, cât și sub formă de tatuaj, este un semn mistic și pozitiv. Există o mulțime de conotații culturale pentru libelula, de la renaștere la transformare, ele sunt adesea privite ca un spirit liber pentru a nu se conforma unei căi drepte de zbor. Chiar și ca un tatuaj mic, libelula este uimitoare și spirituală.

tatuaj libelula
tatuaje mici fete

♣ Tatuaj Craniu Mic
Femeile care doresc un pic de rebeliune într-un tatuaj ar putea inclina catre un tatuaj mic cu  un craniu. Craniile pot fi pur estetice, indiferent dacă sunt minimaliste și curate sau pline de culori și atingeri florale.

tatuaj mic craniu
tatuaje mici

♣ Tatuaj mic dreamcatcher 
Inspirați de unele culturi Native americane, capcanele de vise sunt cunoscute pentru proprietățile lor protectoare împotriva spiritelor rele, coșmarurilor și vibrațiilor rele atunci când sunt atârnate deasupra paturilor noaptea. 

tatuaj dream catcher
tatuaje dream catcher

♣ Tatuaje mici Șarpi
Tatuajele cu șarpe sunt o opțiune foarte la modă în acest moment, deoarece femeile revendică puterea și complexitatea pe care le simbolizează aceste reptile. În funcție de artist, vă puteți personaliza șarpele pentru a reprezenta una dintre numeroasele valori diferite: fertilitatea, flexibilitatea, sexualitatea sau chiar doar o admirație a animalului. Datorită formei șarpelui, tatuajul dvs. se poate potrivi și răsuci în spații unice; un șarpe mic poate fi așezat cu ușurință oriunde pe piept, braț, spate și nu numai.

tatuaje mici pentru fete
tatuaje mici sarpe

♣ Tatuaj mic Stea
Când vine vorba de cerul nopții, există surse nesfârșite de inspirație. Pentru cei care nu se pot opri să nu privească în sus la cer, un tatuaj cu stele este o opțiune perfectă. Fie că este vorba de o formă clasică de stea sau de un șir de altele mai mici care se combină pentru a crea o constelație, acest tip de tatuaj este ideal pentru un design mic și delicat.

tatuaje mici stele
tatuaje pentru femei

♣ Tatuaj Tribal Mic

 Există o mulțime de aspecte inspirate de natură din care să încorporați sau să vă inspirați, cum ar fi soarele, plantele și animalele. Aceast tatuaj mic arată grozav pe spate, umeri, brațe, glezne sau încheieturi.

tatuaje mici pentru fete
tatuaje tribal pentru fete

♣ Tatuaj mic bufnita

Înțelepciunea, cunoașterea și spiritualitatea sunt trei dintre trăsăturile cheie asociate cu bufnițele, ceea ce le face inspirația perfectă pentru un tatuaj simplu și mic, dar de impact. Cine nu și-ar dori un animal inteligent și nocturn impregnat pe corpul lor? 

tatuaje mici cu bufnita
tatuaje pentru fete bufnita

♣ Tatuaje Phoenix . Renastere

Tatuaje phoenix
tatuaje mici phoenix

Acestea au fost ideile propuse de noi in materie de modele de tatuaje mici pentru fete!

Pe data viitoare si speram sa va fie folositoare articolele noastre despre idei de tatuaje!

 

Asadar, daca ai o idee de tatuaj, nu ezita sa ne contactezi!

Artistii nostri au stiluri variate si cu siguranta vei rezona cu unul dintre ei pentru a-ti realiza tatuajul mult dorit!

Salonul nostru de tatuaje ♣Ingenious Bastards Tattoo♣ este situat in Bucuresti pe strada Vasile Lascar 48-50. 

 ♣Programari pentru tatuaje sau piercing la Tel/Wapp: +40748692366 ♣

♣Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu tatuajele realizate de artistii nostri!

Salon de tatuaje si piercing Bucuresti

*Foto Disclaimer-Imaginile utilizate în acest articol sunt deținute de persoanele respective, artiști, sau alte părți care postează pe conturile lor private de social media. Aceste imagini servesc doar pentru inspirație și nu pot fi copiate (imagini sau modele) pentru uz personal.