TATTOOS ARE FOREVER

Istorie

Istorie

Istoria salonului de tatuaje Ingenious Bastards Tattoo a inceput acum mult timp ca pasiune pentru desen si arta tatuajului a fondatorului si artistului tatuator Marius Dorobantu, care, in timp a adunat langa el oameni minunati si a intregit totodata salonul de tatuaje Ingenious Bastards Tattoo.

Ce oferim

★ Tatuaje

★ Piercing Corporal

★ Coming Soon

Vă oferim servicii de înaltă calitate, care depășesc așteptările clienților noștri.

Scop

Scopul principal este sa va oferim atat un tatuaj sau un piercing care sa va depaseasca asteptarile, cat si o experienta unica. Vrem sa cream echilibrul perfect intre dorinta clientului si perspectiva artistilor nostri tatuatori.

Misiune

Ne dorim si prin urmare ne-am propus sa cream un mediu familiar si prietenos in care sa ii cunoastem cu adevarat pe cei care ne calca pragul.

❝ My body is my journal, and my tattoos are my story. ❞

Johnny Depp

Artisti

Artistii tatuatori care formeaza echipa salonului Ingenious Bastards Tattoo sunt artisti de exceptie atat prin profesionalism cat si prin personalitate.

Va asteptam in salonul nostru de tatuaje situat in centrul Bucurestiului, unde veti gasi un mediu curat, profesional si nu in ultimul rand prietenos! 🙂

Ne puteti gasi de Luni-Vineri intre orele 12:00-20:00, iar Sambata intre orele 12:00-16:00, pe str. Vasile Lascar, nr. 48-50, sector 2, Bucuresti.

Owner & Founder

Marius

Tattoo Artist

Tattoo Designer

Resident Artist

Robert

Tattoo Artist

Tattoo Designer

Resident Artist

Raducu

Tattoo Apprentice

Photographer

Guest Artist

Guest Artist

Tattoo Artist

Piercing Artist

❝ Tattoos have a power and magic all their own. They decorate the body but they also enhance and heal the soul. ❝

Galerie